Hvem er Robin Schulz?

Det fins tusenvis av DJ-er i verden. Noen blir aldri kjent, men kan spille for tusenvis av fans hver helg. Kanskje på et diskotek eller en Afterski i fjellheimen. Kanskje har han funnet seg en plass på stranda og spiller opp til dans hver kveld.

Mens andre blir giga-stjerner. En slik DJ er Robin Schulz, en rolig kar fra Niedersachsen i Tyskland. Han ble født i 1987 og vokste opp med mor og to søsken i den lille byen Osnabruck nordvest i landet. Her lekte han ofte med vennene og spilte fotball på fritiden. Da han ble litt eldre begynte interessen for musikk å dukke opp.

Popmusikk og internett

De første årene jobbet han som DJ på en lokal klubb og gjorde det svært godt. Det tok ikke langt tid før han begynte å produsere egen musikk også. I 2009 bestemte han seg for å legge ut materiale på internett, og da plattformen Youtube ble anerkjent, tok musikken hans helt av.

Når man begynner å få så mange følgere, er det lurt å sette opp et aksjeselskap og skaffe seg en business-plan. En viktig ting er crm som tar hånd om kundene. Men det alene er ikke nok, man må også skaffe seg distribusjonssystem og lage reklame for bedriften.

Salgssuksess

Etter kort tid hadde han flere hundretusen følgere på kanalen med samme navn. Det ble fort en salgssuksess og snart kunne Robin pakke kofferten. For invitasjonene stod plutselig i kø og han måtte engasjere et crew som fulgte han verden over, for å bestille fly, transport, hotell, mat også videre. Det var med singelen Waves at eventyret startet, hvor det vil ende vet ingen ennå.

Hva gjør Robin Schulz unik?

Hvorfor er Robin Schulz så unik tenker du? Vel, for det første lager han utrolig fengende musikk. Dessuten legger han inn skikkelig statement i dem. Slik som låtene Good Times og Sun Goes Down som virkelig setter publikum i stemning.

Dette gjør han best av noen, og det sammen med en house musikk som passer utmerket på store arenaer med tusenvis av mennesker. Det er en sjanger som lenge har hatt behov for å bli allemannseie, og med måten til Robin Schulz, så kan tekno-musikken endelig si at den er renvasket.

Robin spiller på de største festivalene i verden, slik som Blastonbury, Tomorrowland, Sensation, Ibiza og Parookaville. Dessuten har han ennå til gode å spille i Norge, så når tar han turen hit? Kanskje vil korona-situasjonen ha noe å si, for her er det hele ganske under kontroll nå! Velkommen Robin Schulz, vi er klar for din musikk her!

corporate-x