Dubstep

En av de mest populære undersjangeren i elektronisk musikk er dubstep. Det er en stil som kom fra England sent på 90-tallet, og mye felles opphav med andre stiler som techno og reggae. Du kjenner kanskje igjen lyden, det er mye rytme i det og bassen kommer som oftest fra en synthesizer eller keyboard. Det er interessant stil, som har fått mer og mer oppmerksomhet i de siste årene.

Vi mistenker at det er knyttet til at en av de mest kjente artistene i verden nå, Skrillex, driver med dubstep. Og får man en godt kjent artist så hjelper det også på oppmerksomheten. Men nå for tiden så har også Skrillex begynt å konsentrere seg mer om produsering av låter i andre sjangere, noe som har gjort at populariteten til dubstep har falt en del, spesielt i forhold til begynnelsen av dette tiåret.

Men som sagt, så er dusbstep populært, men siden artister forsøker å utvide horisonten, så har man til en viss grad latt dubstep gå i glemmeboka. Men vi er sikre på at det kommer nye artister som kommer til å hjelpe sjangeren opp igjen, og om det kommer bra låter av det, hvorfor ikke?

corporate-x