Nærbilde av barneøyne

App kan lære barnet ditt å lage elektronisk musikk!

Som det gamle ordtaket sier skal man tidlig krøkes om man skal bli skikkelig god til noe, så hvorfor ikke la barnet ditt på utfolde seg kreativt så tidlig som mulig? Å skrive tekster blir litt vanskelig før barnet har blitt litt eldre, og ikke alle instrumenter er det like enkelt for et lite barn med korte armer å bli ekspert på. En skjerm og en enkel app er det derimot litt lettere å forholde seg til, og elektronisk musikk er et veldig godt sted å starte. Vi har nemlig rytmen i kroppen vår helt fra vi er veldig små.

En investering for fremtiden

Telefon med ørepropper

Det er mye barnet ditt kan lære av å få produsere musikk på egenhånd med en app. Selvfølgelig blir det gode muligheter for å kunne uttrykke seg og skape noe, og dette vet vi jo at gir både store og små en god følelse av mestring. Dessuten kan det bli enklere å lære seg matte når sønnen eller datteren din teller takter. Og skulle hun eller han ende opp med å bli profesjonell musiker en gang i fremtiden å trenger dere ikke å bekymre dere for å opprette et foretak. Bare fakturer uten virksomhet, så er problemet løst.

Barnevennlig innpakning

Men for at et barn skal bli interessert i noe er det viktig at de presenteres på en måte som treffer dem. Det har heldigvis flere utviklere bak apper som dette tenkt på. Spiller på. Den finske appen Bandimal spiller på hval, sau og en mengde andre dyr for eksempel, og disse får barnet både se og høre mens musikken blir til. Kanskje det frister litt mer å begynne med komponeringen om bassen er en okse?

corporate-x