Beskytt mobilen på konsert

Mobilen må være med på konsert, både for å ta bilder og for å holde kontakt med venner. Men på konsert kan det være mange folk, litt smådytting i køene eller under konserten, og det er lett å miste mobilen. Det er lurt å ha mobilen i en reim rundt håndleddet eller rundt halsen, for å unngå at den faller i bakken. Midt under en konsert er det både vanskelig å finne mobilen på bakken, og den risikerer å bli tråkket på. Så tenk sikkerhet før du går på konserten, slik at mobilen overlever opplevelsen.

Deksel og etui

Et deksel eller etui er en veldig billig investering, kombinert med en god skjermbeskytter. Du kan bestille et stort utvalg deksler og etuier hos billigmobilbeskyttelse, og her finner du deksel til veldig mange ulike mobiler. Velg mellom friske farger og mønstre, og gi mobilen styling samtidig som du beskytter den. Utvalget av mobiltilbehør hos billigmobilbeskyttelse er stort, så du finner alt på ett og samme sted, inkluder ladere, minnekort og mobilholdere. Med lave priser, fraktfri levering og 30 dagers åpent kjøp, er det ingen grunn til å lete lenger for å finne det perfekte tilbehøret til din mobil.

Tenk sikkerhet

Du skal selvsagt ikke være helt paranoid når du har med mobilen på konsert, men tenk litt over at uhell kan skje. Installer en sporingsapp på mobilen, i tilfelle du mister den og ikke finner den igjen. Med sporingsappen kan du se hvor mobilen er, og eventuelt slette data og bilder du har lagret på den, dersom du oppdager at den er stjålet. Men det kan jo også hende at du bare har mistet den, eller at noen har funnet den og levert til for eksempel arrangøren av konserten. Uansett bør du ha en sporingsapp for å sjekke hvor en savnet mobil befinner seg. Du kan laste ned sporingsapper helt gratis.

corporate-x