Everything is Wrong

På de siste sidene her på Technolife så skal vi se på de største albumene som er utgitt innen elektronisk musikk. Metoden vi har brukt til å finne disse albumene er ikke bare å se på hvem som har hatt størst salgstall, det ville vært ganske lett og egentlig ganske kjedelig. Vi ønsker også å fremheve albumene som har vært viktige rent teknisk sett, de som har spilt en avgjørende rolle for hvordan elektronisk musikk har utviklet seg, og hvordan det har blitt oppfattet.

Det er jo visse album som gjør begge deler, både har høye salgstall, men også vært viktige for industrien, som for eksempel Michael Jacksons album Thriller. Det første albumet vi skal se på er et av selveste Moby sine. Moby sitt album Everything is Wrong fra 1995 er et interessant stykke album siden det er ikke minimalistisk i lyden, og den forsøker til en viss grad å være noe mer enn bare elektronisk musikk. Det at den har en rekke gjestevokalister gjør også at den til en viss grad skiller seg fra andre album i sjangeren. Det at albumet er ganske blandet i sin stil gjør den også ganske spesiell, det er både rolige og ganske aggressive låter på den.

Det er en interessant plate, som er verdt å høre på. Albumet er så spesielt å høre på, at du ikke er sikker på om du hører på samme album fra sang til sang. Det er en interessant opplevelse, men samtidig så kan det være noe som folk også ikke liker, men det er ikke en kritikk som bør bli satt mot album i elektronisk musikk. Men det er nå vår mening her på Technolife.

corporate-x