Hvordan holde orden på spillejobbene når det «tar av»

Noe av det beste med elektronisk musikk, er at alle kan lage det hjemmefra sin egen pc. Men hvordan holde orden på spillejobbene når det tar av og du begynner å bli en ettertraktet artist? Det andre som er helt fantastisk med elektronisk musikk, er nemlig den overgangen som gjør at taket løfter seg og «det bare tar helt av». Klarer du å skape denne følelsen med din musikk, ja da har du fremtiden foran deg.

Vi mener du bør skaffe deg en profesjonell sparringspartner først og sist. Det er ikke noe å vente med, dersom ideene dine koker i hodet og bare venter på å bli realisert i drivende dunkende rytmer på dansegulvet.

Få heller alt dette ut, og la andre styre skuta trygt fra a til å. Vi snakker om SaaS-selskapet Stratsys.com, et program for kvalitetsstyring for små og mellomstore bedrifter i dag.

Før du fyker til værs, så må du ha kontroll på spillejobbene, aktørene, hotellene, arrangementene også videre. Listen er lang, har du kontrollen? Eller vil du at noe skal fortelle deg når du skal spise, pusse tennene, og snurre platene? Stratsys.com har det du trenger for å sikre deg.

Fordeler med Stratsys.com

Det kan være vanskelig å se hvordan Stratsys.com kan hjelpe deg. Du er jo bare en helt vanlig dude på gutterommet som spiller digg musikk på mikseren. Hva gjør Stratsys for deg:

  • Hjelper deg med dine planer, prosjekter og strategier
  • Setter opp en bærekraftig oversikt
  • Helintegrert digitalt system som fotfølger deg
  • Sjekker risiko og kontrollmekanismene
  • Jobber med kontinuerlig forbedring

Spør du deg fortsatt om hvordan de kan hjelpe deg? Vel bare se på dette. Stratsys.com legger en plan for det neste året, med inntekter og utgifter. De setter så opp en strategi om hvordan du skal lykkes med planen.

Alt er integrert slik at du slipper å «tenke selv». De gjør en grundig analyse for å sjekke ut om denne planen er risikabel, og de jobber hele tiden med å tilrettelegge for at du vil få enda flere gigs og spillejobber.

Det er vel ikke lenger noen tvil, velg Stratsys.com for din artistiske karriere!

corporate-x