Velkommen

Det er mye ulikt og forskjellig som man kan nyte av her i verden og det ene er kanskje ikke noe bedre enn det andre. Smak og behag er jo som oftest det man sier når det kommer til meninger på hva som er bra eller ikke. Kvalitet avhenger av hvem som hører på musikken. Men her på Technolife så er det kun en sjanger som gjelder for oss, elektronisk musikk. Det er musikken for oss, og selv om vi vet at det er ikke til alles smak, så bryr vi oss ikke en døyt.

Før vi går videre så ønsker vi å bare si noen få ord om hvordan musikk generelt mottas. Først og fremst finnes det jo så mange ulike sjangere og stiler at det er noen ganger vanskelig å holde tritt. Og for mange så kan også elektronisk musikk være ukjent. Det ville jo ikke akkurat vært overraskende, det må vi nok innrømme, og det er jo også delvis grunnen til at vi laget denne nettsiden. Den er ikke primært for alle elskere av elektronisk musikk der ute, selv om dere er naturligvis en svært viktig del.

Nei, vårt primære objektiv er å informere folk som ikke kjenner til elektronisk musikk så mye. Vi retter oss mot dem som tror at elektronisk musikk består av en eller annen ukjent DJ på Ibiza,og slik er det jo naturligvis ikke. Elektronisk musikk inneholder mye mer enn det, og vi har et sterkt og brennende ønske om å kunne utvide horisonten til så mange som mulig der ute. Vi ønsker jo å få nye disipler siden denne musikken betyr så mye for oss. Spesielt siden vi ikke er ute etter å selge noe, vi ønsker bare å få så mye oppmerksomhet som mulig for elektronisk musikk.

Som du vet, eller kanskje ikke vet, så består elektronisk musikk av utrolig mye ulikt. Det er vanskelig å dekke i en artikkel alle de ulike faktorene, stilene og lignende som finnes. Jeg ønsker å repetere, elektronisk musikk er mer enn David Guetta eller DJ Tiesto, selv om de har vært viktige, spesielt i den undersjangeren som de underholder i. Så bli med oss videre her på Techonlife, uansett bakgrunn eller interesser og du kommer til å få en lærerik opplevelse. Og om du er en av dem som allerede kan ganske mye om elektronisk musikk, så har vi tro på at også du kan finne ut av saker og ting som du ikke visste.

Først og fremst, før vi går videre, så kan man si at all musikk har et element av elektronisk musikk, siden de aller fleste bruker elektroniske musikkutstyr i dag, men det skal vi se nærmere på i de neste sidene fremover.

corporate-x