Les mer om teknomusikk!

Det er utrolig mye bra musikk der ute, og artister du aldri har hørt som kan ta deg til helt nye dimensjoner. Man kan jo få tips om andre artister og grupper når man snakker med likesinnede eller drar på en festival, men likevel kommer man aldri gjennom hele katalogen.

Det er også mulig å finne mye spennende på nett. Velger man å ha et gratis abonnement på Spotify for eksempel, vil mye alternativ musikk dukke opp. Foruten internett, fins det magasinene. Her skal vi snakke litt mer om magasinene Mixmag og DJ Mag.

Mixmag

Det er kjekt å ha magasiner liggende når man elsker elektronisk musikk. Man trenger ikke hele opplaget, men skulle man ønske å fordype seg i for eksempel Mixmag historie, kan man søke om refinansiering for å få råd til alle utgavene.

Mixmag kom første gang ut i 1983 og har siden den gang tatt hele verden med storm. Det er ikke rart Mixmag oppstod på denne tiden, da både musikksjangeren og den teknologiske utviklingen endret hva man hadde hørt tidligere. Mixmag ble også startet av musikere som elsket dance og house. Hovedkontoret ligger i London, og magasinet har et opplag på rundt 15 millioner hver måned. Dessuten har magasinet i en årrekke kommet med en egen CD-plate. I dag også som nettmagasin med utallige reportasjer med spennende artister.

DJ Mag

Dette var opprinnelig et magasin for og med DJ rundt om i England, men ble etter hvert en mainstream blekke for danseglade folk. Dj Magazine ble utgitt første gang i 1991, da den store tekno-bølgen skylte over land. I dag er det et blad som foretar kåringer av de 100 beste DJ og klubber verden over.

Dermed kan man finne mer ut om denne musikksjangeren som får oss til å vugge med i de suggererende rytmene. Kåring av album, festival og produksjoner blir foretatt hvert år. Les og lær mer om teknomusikken.

corporate-x