Spar penger på strøm og kjøp nye ting til hjemmestudioet

Som musikkfantast og hobbyprodusent dukker det stadig opp nytt utstyr man har lyst på. Kanskje har du sett deg ut en stasjonær Mac som tar lite plass, så du kan kose deg med produksjon i Logic Pro? Kanskje vil du kjøpe et el-piano, så du har litt mer plass til å eksperimentere med melodier, enn du har på MIDI-keyboardet ditt? Disse tingene har du sikkert lyst på så fort som mulig, og da må du sette alle kluter til for å nå sparemålet ditt.

Spar strøm med Tibber

Om vinteren er strømmen i Norge ofte svært dyr. Derfor kan nettopp det å senke strømforbruket hjelpe deg med å spare flere tusen kroner. En god løsning for å spare strøm er å bytte leverandør. Med strømselskapet Tibber er alt heldigitalt, og du får oversikt over ditt eget strømforbruk gjennom en app på telefonen. Siden Tibber er et digitalt strømselskap, kan Tibber kjøpe inn strømmen billig, noe som gjør at de ikke tar noen fortjeneste på å levere strøm til deg. I gjennomsnitt kan du faktisk spare hele 20 %! Strømmen leveres fra fornybare produsenter, og siden Tibber stadig gir deg oppdateringer på telefonen om strømbruken din, vil du enkelt se hvordan du kan minske forbruket ditt. Slik er du med i kampen for en grønnere fremtid. Smartløsninger i huset vil ble mer og mer normalt med tiden, så hvorfor ikke starte allerede nå?

Gled deg til å kjøpe nytt studioutstyr

Å spare 20 % hver måned, kan fort bli noen tusenlapper. Klarer du også å spare på andre måter, vil du se at det nye studioutstyret ikke er langt utenfor rekkevidde. Jo mer du klarer å spare, jo fortere kan du kjøpe det du ønsker deg! Slik slipper du å ta opp lån og tape penger på renter. Ha litt is i magen og spar!

corporate-x